Telekom Austria uskoro dovodi iPhone 4 u Hrvatsku

Bez autora
Oct 05 2010

Telekom Austria dovodi Appleov iPhone 4, najnoviju verziju toga popularnog pametnog telefona, u Hrvatsku, Austriju i Bugarsku u idućim mjesecima. iPhone 4 je nadogradnja prethodne verzije tog telefona, ali Apple je u njega, procijenili su oni koji su ga testirali, ugradio više noviteta nego što su stručnjaci očekivali. Telekom Austria vodeći je telekomunikacijski operater u srednjoj i istočnoj Europi s oko 21 milijun korisnika, a trenutačno posluje u osam zemalja: Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj (Vipnet), Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj, Bjelorusiji i Lihtenštajnu.

Telekom Austria uskoro dovodi iPhone 4 u HrvatskuTelekom Austria dovodi Appleov iPhone 4, najnoviju verziju toga popularnog pametnog telefona, u Hrvatsku, Austriju i Bugarsku u idućim mjesecima.

iPhone 4 je nadogradnja prethodne verzije tog telefona, ali Apple je u njega, procijenili su oni koji su ga testirali, ugradio više noviteta nego što su stručnjaci očekivali.

Telekom Austria vodeći je telekomunikacijski operater u srednjoj i istočnoj Europi s oko 21 milijun korisnika, a trenutačno posluje u osam zemalja: Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj (Vipnet), Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj, Bjelorusiji i Lihtenštajnu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik